Pendientes: 500 Creaciones artísticas de todo el mundo

Aquest dimecres 29 de Maig a les 19h de la tarda hi ha la presentació oficial del llibre “PENDIENTES: 500 creaciones artísticas de todo el mundo” a la Casa del Llibre de Barcelona (Pg. de Gràcia 62). La presentació estarà a càrrec de la il·lustradora i artista Catalina Estrada i de Nicolás Estrada, joier i autor del llibre. Quina il·lusió poder veure peces meves a dins del llibre!! No us ho perdeu!

On wednesday May 29th at 19th is the official launch of the book “PENDIENTES: 500 creaciones artísticas de todo el mundo” at La Casa del Llibre from Barcelona (Pg. de Gràcia 62). The presentation will be led by the artist and illustrator Catalina Estrada and Nicolás Estrada, jeweler and author of the book. I’m excited to see my pieces inside the book! Don’t miss it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.