Katie Diamond

La Katie s’inpira en els viatges, l’arquitectura i els teixits per fer les seves joies, que tenen un aire que ens fa pensar en Marroc. La majoria de les pedres que utilitza en les seves joies, les hi porta el seu marit de la India o Hong Kong. Fetes a mà al seu taller als afores de Nova York, cada una de les seves peces són un reflex del seu estil personal, una barreja entre bohemia i luxe.


Inspired by travel, architecture and textiles, Katie’s jewelry has a worldly feel reminiscent of Morocco. Most of the stones used in her collection are hand picked by her husband on his frequent travels to India and Hong Kong. Handmade in her workshop just outside of New York City, every piece is a reflection of her personal style, a blend of bohemian and luxe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.