El Portal de las Tiendas

“El Portal de las Tiendas” és un espai pensat per contactar distribuidors, artesans i majoristes amb botigues a Espanya. Es fan campanyes de marqueting directe a les botigues a través de mails i cartes de presentació dels nous distribuidors. Es farà tot a través d’un microweb amb les dades del distribuidor y un catàleg dels seus productes. Aquest portal pretén ser una eina més per donar a conèixer els joves dissenyadors.
Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb Carlos Ropero al mail elportaldelastiendas@gmail.com o entrar a la web.

Una resposta a “El Portal de las Tiendas

  1. Hola a todos,
    he estado mirando la web elportaldelastiendas.com, me parece una estupenda idea, está pensada para varios mercados tanto para el pequeño distribuidor, como para las tiendas … elportaldelastiendas.com te ofrece la posibilidad de crear como una especie de web o catalogo de tus productos que deseas lanzar. felicidades … me pondré en contacto con Carlos para darme de alta. muchas gracias.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.