The Perfumery

The Perfumery, oberta al públic des de 1999, ha obert una nova botiga al Carrer St. Sever n.1 (Barcelona), al bell mig del barri gòtic entre la Catedral i St. Felip Neri. Ofereixen una selecció de perfums i cosmètica pels amants d’allò exquisit en un ambient elegant i provocador. A la seva botiga hi podreu trobar des d’un perfum que va ser creat per Jackie Kennedy o el que feia servir Napoleó, fins a barreges que us transportaran als jardins de Versalles o us faran sentir la màgia del riu Nil. Un espai inprescindible que no us podeu perdre, una servidora ja ha caigut en la temptació amb aquesta joia de violetes, genial!

The Perfumery, working since 1999, has opened a new store in St. Sever n.1 (Barcelona), in the heart of the Gothic area, between theCathedral and St. Felip Neri. They offer a great selection of perfumes and cosmetics in an elegant and provocative space. Here you will be able to find a perfume created by Jackie Kennedy, or the one that used to wear Napoleon, and also mixtures that bring us back to the gardens of Versailles or make you feel the magic of the Nile River. An inprescindible space you can’t miss, I has already fallen into temptation with this jewel of violet, gorgeous!

Una resposta a “The Perfumery

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.