Mara Love

Aquesta és la Mara, una gosseta que va ser robada a Barcelona, a casa seva la troben molt a faltar i han fet aquest video per buscar-la. Des de 18kt voliem ajudar-los d’alguna manera, espero que la Mara pugui tornar a caseta sana i feliç.

She is Mara, a small dog which was stolen in Barcelona, at her home are missing her a lot and they made this video to search for her. From 18kt we want to help them, and I hope Mare can return home happy and save.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.