JOYA – Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona

joya2

JOYA és una cita internacional per a artistes, compradors i públic a on es mostren les propostes més avanguardistes en joieria contemporània.

joya

Els dies 17, 18 i 19 de setembre de 2009, es celebrarà per primer cop JOYA, la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona. Aquest esdeveniment, que es defineix com la plataforma de trobada i difusió de les tendencies en joieria d’autor, tindrà lloc al Convent dels Àngels, seu del FAD (Foment de les Arts i el Disseny).
JOYA reunirà en un mateix espai diverses activitats relacionades amb la joieria contemporània com ara: la boutique efímera realitzada per Galeria KLIMT02 i Joyas à la Carte, l’exposició Materia Prima – Joieria Contemporània en col·laboració amb Artesania Catalunya, la selecció de Lucca Precioza Young, i les propostes dels alumnes més destacats de les escoles de joieria de Catalunya (Escola Massana, Escola d’Art i Disseny de Tarragona, Escola Arsenal, Escola La Llotja i Escola Industrial) i de l’escola florentina Le Arti Orafe.
En aquesta edició també es celebraran els premis Enjoia’t per estudiants i professionals de joieria contemporània i el premi internacional Arte y Joya destinat a la trajectòria d’un artista consagrat. Tanmateix, JOYA organitzarà un recorregut per diverses boutiques de joieria de Barcelona dividit en dues rutes: una dedicada a la alta joieria i una altra a la joieria contemporània.
En la seva primera edició, JOYA compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’AFAD (Artistes i Artesans del FAD) i la Fundación Española para la Innovación de la Artesanía. D’altra banda, les Cambres de Comerç d’Itàlia, França i Bèlgica recolzaran també a JOYA amb el compromis d’atraure tant a professionals del sector com a artistes del món de la joieria contemporània així com a compradors i públic interessat.
La fundació ARED (Fundació per a la Reinserció de Dones) será l’encarregada de fabricar el Precious Pass, un braçalet fet a mà que es vendrà com a entrada al recinte i part dels beneficis del qual es destinaran a aquesta entitat mateixa. Per últim, la imatge de la primera edició de JOYA estarà protagonitzada per la creativitat del jove artista català Marc Monzó (Barcelona 1973), format a l’Escola Massana i representat per la Galeria KLIMT02.

SHOWROOM I VENDES | Joyas à la Carte i Galeria KLIMT02

PREMIS | Enjoia’t i Arte y Joya

EXPOSICIONS | Artesania Catalunya i Lucca Preziosa Young

RUTA D’APARADORS
| Ruta d’Alta Joieria i Ruta de Joieria Contemporània

********************************************************

La convocatòria per Joyas à la Carte i l’exposició d’Artesania de Catalunya està oberta, hi ha temps fins el 30 de Juny per persentar els treballs. Podreu trobar més informació i totes les bases a la seva pàgina web: www.joyabarcelona.com.

You can read more information about Joyas à la Carte and Artesania de Catalunya exhibition at her website: www.joyabarcelona.com. Take care, you can send your works until 30th June!!!

********************************************************

newsletter

3 respostes a “JOYA – Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.