Afrolinda Joyas

Ahir vaig descobrir les peces d’aquesta joiera de Bogotá (Colòmbia) i em vaig enamorar de la seva sèrie de peces “Jardin Secreto” a més d’unes peces amb trèbols de 4 fulles precioses. No us perdeu les seves altres col·leccions a la seva web o al seu flickr.

5 respostes a “Afrolinda Joyas

 1. Muy buenos dias señores de Afrilinda Joyas, el motivo de mi mensaje es que sabemos que se van a partisipar en l feria expoartesanias.Makila Diseño se dedica a diseñar y fabricar todo lo relacionado con stand.Los vendemos y alquilamos.Nos gustaria mucho podernos comunicar con ustedes y colaborarles.

  Gracías

  Att,

  Sandra Peña
  Departamento Comercial
  6045610-3167387678

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.