Dirty Librarian Chains by Susan Domelsmith

El que fa que Dirty Librarian Chains destaqui és que la seva dissenyadora Susan Domelsmith sap que la moda d’avantguarda pot ser sostenible. La seva col·lecció es basa en un model de disseny de zero residus i garanteix que en la producció de cada una de les peces s’han utilitzat materials dels EUA entre les décades de 1960 a 1980. Domelsmith incorpora estructures retro-futuristes en els seus dissenys de joieria inspirada en l’entorn que envolta el seu taller de Nova York. No us perdeu les seves joies ni aquest fantàstic video de Dustin Cohen.

What makes Dirty Librarian Chains stand out is that designer Susan Domelsmith knows avant-garde fashion can be sustainable. Her collection is founded on a zero waste design model and ensures the production of every piece utilizes USA made materials dating from the 1960’s to the 1980’s. Referencing the surroundings of her NYC home base, Domelsmith incorporates bold retro-futuristic structures into her jewelry designs. Don’t miss her designs and this amazing video of Dustin Cohen.

Una resposta a “Dirty Librarian Chains by Susan Domelsmith

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.