There will be Blood

Demà s’inaugura a La Basilica Galeria- Temporary Exhibitions, l’exposició There will be Blood, on una sel·lecció de 13 artistes internacionals ha fet una personal interpretació de la imatge d’Arvida Byström. A partir de les 7 de la tarda, ens hi veiem!

Tomorrow is the opening at La Basilica Galeria – Temporary Exhibitions, of There will be Blood, a selection of 13 international artists where they created a piece of jewelry inspired in Arvida Byström photography. You can come and visit us from 7pm, I will be there!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.