MNesmalts // Montserrat NúñezPassejant pel Barri Gòtic, just a la cantonada del Carrer St. Honorat amb el C. St. Sever, hi ha la botiga-taller de Montserrat Núñez. Esmaltadora d’ofici de més de 25 anys, artesana i creadora de MNesmalts, i amb una infinitat de dissenys i joies per tots els gustos i edats. Conec la Montse des de fa uns anys i admiro tant la seva feina com la seva manera de fer les coses, senzilla i directa, amb una seguretat i coneixement de l’art de l’esmalt, i sempre amb bon humor i un somriure. Si us agraden les joies personalizades i úniques, modernes però fetes amb una tècnica ancestral, no us podeu perdre la seva botiga-taller. Ah! I ara també té una botiga on-line!

Walking through the Gothic Quarter, just on the corner of St. Honorat and St. Sever, there is Montserrat Núñez workshop. Over the last 25 years she has been enameling, crafting and designing pieces of MNesmalts, jewels and objects for all tastes and ages. I know Montse since a few years ago and  I admire her work as her way of doing things simply and directly, with the knowledge of the art of enamel, and always with good humor and a smile. If you like personalized and unique jewelry, modern but made ??with an ancient technique, don’t miss her workshop. Oh! And now she has an online store!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.