Azahara Santoro & La Basilica Galeria

La Azahara Santoro és una joiera de València que l’any passat va guanyar el premi La Basilica Galeria (Joya 2012) amb el seu projecte “Fobias”. Demà a la tarda s’inaugura la nova galeria de La Basilica Galeria amb la seva col·lecció i algunes peces noves, hi esteu tots convidats!

Azahara Santoro is a young designer from Valencia, last year she won La Basilica Galeria Award (Joya 2012) with her project “Fobias”. Tomorrow afternoon is the oppening of the new exhibition space at La Basilica Galeria with Azahara Santoro collection, you are all invited!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.