Eva Pons

Ahir vaig redescobrir la feina d’aquesta joiera catalana i em vaig enmorar de la col·lecció de peces que té amb gabietes. No us perdeu el seu video, és preciós!

Yesterday I rediscovered the works of this catalan jeweler and I felt in love with her collection with small bird cases. Don’t miss her video, really beautiful!

Moltes vegades m’he preguntat què em va portar a la meva professió. El primer record que tinc és l’olor a ferriche del meu pare quan arribava a casa després de la seva jornada laboral com matricer. Avui sé que d’ell vaig triar la seva habilitat amb el metall, així com de la meva mare vaig incorporar un sentit de l’estètica i la seva passió pels teixits. Una de les meves col·leccions, “Fusió”, neix d’aquesta reflexió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.