Robí / Ruby

El robí és un mineral de la varietat del corindó (óxid d’alumini i crom). El seu nom prové del llatí Ruber que significa “roig”, ja que té un color vermell intens. Li correspon la duresa 9 a l’escala de Mohs i és considerat una de les quatre gemmes més importants juntament amb el Safir, la Maragda i el Diamant.
Es troba principalment en jaciments de Birmania, Sri Lanka, India, Madagascar, Tailandia, Brasil, Colombia, Xina i Rússia, entre d’altres.
El robí és considerada la pedra més poderosa de l’univers, i és la gemma dels nascuts al Juliol. Tenir un Robí t’aporta alegria i pau i, si la col·loques sota el coixí, pot allunyar-te els malsons. Els anells de robí s’han de portar a la mà esquerra per tal de rebre la força vital i protegir-te. Si es rep com un regal, el robí és un símbol d’amistat i d’amor.

Ruby is a mineral from the variety of corundum (aluminum oxide and chromium). Its name comes from Ruber, latin name for red because it has a intense red color. It has a hardness of 9.0 on the Mohs scale and it’s considered one of the four precious stones, together with the sapphire, the emerald, and the diamond. Rubies have historically been mined in Birmania, Sri Lanka, India, Madagascar, Tailandia, Brasil, Colombia, China, and Russia.
Ruby is considered the most powerful gem in the universe, and it’s the July birthstone. To own a ruby gives you contentment and peace and if you place it under a pillow it ward you off bad dreams. Ruby rings should be worn on the left hand to receive the life force and protect you. Given as a gift, the ruby is a symbol of friendship and love.

Marta Sànchez Oms

Vena Amoris Jewelry

Siren Jewels

Ananda Khalsa

Tinahdee

LexLuxe

Artesserae

ASecondTime

Susan Ewington

WeAreArrow

Moira K.Lime

Studio94

Nixin

2 respostes a “Robí / Ruby

  1. Sí, sí!!!! M’encanta que ens il.lustris!!!! En volem més!!! Parlo en plural, en referència als incults com jo;) Esperarem més informació. Gràcies per fer-nos-ho compartir. Que bé que hi hagi persones al món com tu, Martona, que fan meravellar-nos del que tenim al voltant. Una forta abraçada i endavant!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.