Work in Progress…

Feia temps que tenia pedres reservades per muntar i després de treballar amb ceres uns dies aquest n’és el resultat! No us perdeu la resta de peces que tinc llestes per fondre a plata, quina us agrada més? Jo em quedo amb la calavera gegant!! ;-D

Since some time ago I had some stones reserved to be setted and after working on wax some days here is the result! Don’t miss the rest of pieces that are ready to be casted into silver, which one is your favorite? Mine is the big black Skull!! ;-D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.