Willem Heyneker

Des de 18kt fa temps que seguim la feina d’aquest joier Australià i ens va enviar les fotos de la última desfilada en la que ha participat juntament amb la roba de Empire Rose’s Designs. Podreu veure més imatges de les seves peces al seu bloc. Felicitats!

Since time ago, we follow the works of this Australian jeweler and he sent us some photos of the last Catwalk he participated with the works of Empire Rose’s Designs. You can see more of his works at his blog. Congrats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.