JOYA 2012 – Participants

Un any més hem estat a Joya, gaudint de la increïble selecció d’artistes internacionals i de les magnífiques joies que exposaven. Hi hem retorbat amics i n’hem fet de nous, i l’experiència ha estat tot un èxit. Us deixo amb algunes imatges dels dissenyadors. Ara a preparar-se per l’any que vé!

Last week we have been at Joya, enjoying the amazing selection of worldwide artists and the great jewellery exhibited there. He meet old friends and found new ones, and the experience has been gorgeous. Here are some photos of some designers. Now it’s time to think in next year!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.