Julia DeVille

Fa temps vaig publicar algunes de les peces d’aquesta artista, però resulta que just aquest setembre ha presentat la seva nova col·lecció “Sarcophagus” a la Galeria Sophie Gannon. Increïble, no tinc paraules. Només especificaré que l’artista només utilitza animals que han mort per causes naturals.

Some time ago I published some works of this artist, and this past september she presented her new collection “Sarcophagus” at Sophie Gannon Galery. Gorgeous, I have no words to describe it. I only want to specify that the artist uses only animals that have died of natural causes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.