The Angry Weather

La Iveth Morales és la dissenyadora darrere The Angry Weather, un punt de venta de les seves creacions inspirades en la natura, l’univers, els records d’infància, la seva familia i en ilustracions i fotografia. M’agrada!

Iveth Morales is the designer behind The Angry Weather, a where you can buy her creations inspired in nature: mountains, forests, deserts, the weather, the universe; also in home objects, the idea of a refuge for the mind and body, childhood memories, her husband and daughter, illustration and photography. I like it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.