Emiliana Design Studio

L’Ana Mir i l’Emili Padrós són uns dissenyadors industrials que treballen junts des del 1996. Coneixia la seva feina des de fa temps però el que no sabia és que tinguessin aquestes peces de joieria tan interessants. Des de un braçalet que es convertiex en cendrer o regla, fins a un anell per fer massatges o per mirallar-te. M’encanta!

Ana Mir and Emili Padrós are indrustrial designers that work together since 1996. I knew their works but I didn’t realized that they had this interesting collection of jewels. From a ashtray convertible bracelet or a rule, a small massager ring to a mirror ring. I love it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.