Muriel Clemenceau

Aquest passat Abril va venir a Barcelona la Muriel, una joiera de Buenos Aires que fa temps coneixo a través d’Etsy. Vam passar una bona estona plegades i em va deixar de record un dels seus bonics penjolls amb un gatet, m’encanta!! No us perdeu les seves altres joies a la seva botiga on-line ni les noves col·leccions que està fent. Una abraçada des de Barcelona!

This April came to Barcelona Muriel, a jeweler from Buenos Aires I met through Etsy. We spend a nice time together and she left me this lovely pendant as a present with a kitten, I love it! Don’t miss her other works at her online shop and her new collection of pieces. Hugs from Barcelona!

2 respostes a “Muriel Clemenceau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.