My 4th Etsyversary & Giveaway!

El 5 d’Abril la meva botiga Etsy celebra 4 anys i vull celebrar-ho amb tots vosaltres. Podeu gaudir del 20% de descompte fins el 9 d’Abril utilitzant el cupó 4ETSYVERSARY. A més, podeu entrar al sorteig d’aquest magnífic anell, peça única feta amb plata i quars cristal·litzat. Per participar al sorteig només heu de parlar del sorteig o de la meva botiga al vostre bloc, Facebook, Twitter, Pinterest…etc, seguir-me a Twitter o fer-vos fans del meu Facebook i deixar-me un comentari amb el vostre mail de contacte aquí. Bona sort!!

On 5th April I celebrate 4 Years selling on Etsy and I want to celebrate with all of you. I will offer 20% Discount until 9th April using Coupon 4ETSYVERSARY. Also, you can enter to the Giveaway of this lovely ring, a unique piece entirely handmade with sterling silver and drusy quartz. To participate you only have to write about this giveaway or my store at your bloc, Facebook, Twitter, Pinterest, etc, folllow me on Twitter or Facebook, and leave me a comment on this entry with your contact. Good luck!

14 respostes a “My 4th Etsyversary & Giveaway!

 1. Hello there! Your jewelry is lovely! I have “liked” your fb page and tweeted about your giveaway. My fingers are crossed for the giveaway 🙂 congrats on your success of 4 years and thank you for the kind giveaway!

  M'agrada

 2. Congrats to you and much continued success! I have “liked” your facebook page and written about this giveaway on my fb page 🙂 I really do love your designs and of course I adore that Druzy ring 🙂 Really like the elongated Marquise shape … it flatters a ladys hand 🙂 Thanks for the opportunity 🙂

  M'agrada

 3. Hola, I tweeted about your giveaway on Twitter (@GemAntics) and am now following you on Twitter and Facebook.
  I love your jewelry and your blog!!

  M'agrada

 4. Hola guapaa!!!
  Felicitats!!! És molt xulo!!
  No puc compartir perquè no tinc FB però com a mínim et felicito per aquí. Estàs entre els meus preferits a l’Etsy 😉
  Petonets!!
  Gisela

  M'agrada

 5. Felicitats wapa!!
  A mesura que passa el temps vas acumulant dissenys més preciosos, segueix sent tant creativa i que tinguis molta sort!!
  PEtonetss!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.