New York

Aviat farà 2 anys que vam fer aquest viatge i avui, buscant en un calaix, he trobat algunes fotos que vam fer. I he pensat que podia compartir aquest video tan xulo que va fer l’Oriol amb “Empire State of Mind” d’Alicia Keys. A veure si podem tornar aviat a NY, és una ciutat increïble!

Soon will be two years since our travel and today I found some photos we did. And this make me think that I could share with your this lovely video Oriol did about our trip with the song Alicia Keys “Empire State of Mind”. I hope we can come back to NY soon, it’s an amazing city!

2 respostes a “New York

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.