Industrial Evolution by Charleston Magazine

Aquest video ja té un any de vida, però l’he trobat super xulo!! Està més enfocat a la moda però les joies que hi surten són al·lucinants, sobretot els collarets. No us el perdeu, ni tampoc de fer una ullada a la revista, que està molt bé!
This video is one year old, but I think it’s so nice!! It’s more a fashion video but the jewels that appear here are amazing, specially the necklaces. Don’t miss it and also don’t miss the magazine, it’s great!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.