Alyssa Dee Krauss

L’altre dia vaig descobrir la sèrie de peces d’aquesta dissenyadora d’Estats Units, des d’anells tireta fins a arracades amb la forma dels teus cabells o anells amb les entrades de cine antigues que tots guardem dins d’un calaix. No us perdeu la resta dels seus projectes, són molt interessants!

Some days ago I discovered these amazing jewels by this USA artist, from bandage rings to hairstyles earrings or rings with old cinema tickets all us have inside some boxes. You can’t miss her other projects, they’re really interesting!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.