Cash Ring by János Gábor Varga

T’has imaginat mai com està fet un anell com aquest? La feina i les hores que hi ha al darrere? El nostre amic János ha fet un tutorial on ens ensenya foto a foto el procés de fabricació d’aquest anell. Una feina increïble digne d’un artista com ell. Felicitats!

Have you ever imagined how it’s made a ring like this? How many work and hours are behind it? Our friend János made a tutorial where teaches us photo by photo the production process of this ring. An incredible job worthy of an artist like him. Congratulations!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.