Jizz & Bliss Lau

Fa uns dies vaig descobrir la feina de Bliss Lau, una dissenyadora de Honolulu que no només barreja les seves dues cultures a les seves peces (Xinesa i Americana) sinó que també barreja el disseny de moda amb les joies, creant aquestes fantàstiques peces d’ornamentació corporal. Increïble el video que han creat juntament amb Jason Last, no us el perdeu!

Some days ago I discovered the works of Bliss Lau, that represents the juxtaposition of culture, design and aesthetic; half Chinese and half American, Bliss was raised in Honolulu, Hawaii and educated in New York City. She also mix the fashion design with jewellery, and create this amazing body-art pieces. She colaborated in this amazing video by Jason Last, don’t miss it!

Jizz is a film by Jason Last, commissioned by BleachBlack.
The film features model Carmen Solomons in jewelry by Bliss Lau.
Music by Isaiah Toothtaker.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.