Feliç 2012

20111231-172614.jpg

Aquest 2011 ha estat un any ple de novetats i canvis; nou disseny de 18kt amb apartat d’esponsors i entrevistes, la col.laboració amb Rainer Albath a Inhorgenta i RayAlba, formar part de l’equip de La Basilica Galeria, el meu 30 aniversari i moltes altres coses ni més ni menys importants que han fet que el meu 2011 hagi estat un any increïble! Gràcies a tots per compartir-lo amb nosaltres i espero que sigueu per aquí per fer del 2012 un any fantàstic junts!
Una abraçada!!

This 2011 has been a year full of news and changes; new 18kt design with sponsors and interviews, colaboration with Rainer Albath at Inhorgenta and RayAlba brand, be part of La Basilica Gallery team, my 30th Anniversary and lots of other important things that make my 2011 an incredible year! Thanks to all to share it with us and I hope to see you here to make the 2012 an amazing year together!
Hugs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.