Amalia Vermell

El dissabte al matí vaig estar donant una volta pel Zapato Rojo, i entre les paradetes em va cridar l’atenció la d’aquest grup de joieres. Fan peces de plata i porcel·lana molt delicades i amb molt bon gust. M’agrada!

Saturday morning I was walking inside the Zapato Rojo Market and, among the artisans there, caught my attention this group of jewelers. They make silver and porcelain pieces very delicate and with a lovely taste. I like!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.