Regala Vida

Avui és la Marató de TV3 i he pensat que era el millor dia per ensenyar-vos aquest projecte dels nostres amics de United Fakes. És una colaboració per una petita campanya que van fer alguns estudiants de medicina (entre els que hi havia la meva germana) per concienciar sobre els transplantaments. Les peces van quedar precioses i el video un bon exemple de com es fan les coses a mà i amb bon gust. Aquest és el meu granet de sorra a una causa més gran, espero que en gaudiu, bon diumenge!

Today is La Marató from TV3 and I thought that was the best day to show you this project from our friends United Fakes. It’s a collaboration to make a small campaign with some medicine students (among them was my sister) to raise awareness about organ donation. The pieces are beautiful and the video a good example of how things can be done by hand and with good taste. This is my two cents to a bigger cause, I hope you enjoy it and have a good Sunday!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.