o-l-o-v-o

Ahir vaig descobrir aquesta noia de Moscou gràcies els nostres amics de 40Fakes. M’encanten les seves peces, amb pedres naturals i formes molt orgàniques, però sobretot m’han agradat les seves fotos, sensuals i romàntiques. No us perdeu el video que tenen al Vimeo, no tinc paraules!

Yesterday I discovered this Moscow girl through our 40Fakes friends. I love her jewels, with natural stones and organic shapes, but specially I love her photos, sexy and romantic. Don’t miss her video at Vimeo,  I don’t have words!

2 respostes a “o-l-o-v-o

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.