5ème Èdition 200 Bagues / 20 Créateurs

20111206-154249.jpg

Aquest dijous 8 de Desembre s’inaugura l’exposició “200 Bagues / 20 Céateurs” a la Galeria Goutte de Terre de París. Hi trobareu una bona selecció de joiers entre els quals hi ha també peces meves! Podreu visitar l’exposició fins el 23 de Desembre, no us la perdeu!!

This thursday December 8th is the opening of 200 Bagues / 20 Céateurs” in Goutte de Terre Gallery at Paris. You can find there an amazing selection of jewellery and also some of my jewels! You can visit the exhibition until 23th December, you can’t miss it!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.