MSO Joies at Aachen


Estic super contenta perquè aquestes peces meves de les col·leccions Atón, Nut i Geb se’n van cap Alemanya, més concretament a una joieria d’Aachen, una ciutat emmurallada on va ser coronat Carlemany. A veure si l’any que vé puc anar-hi, que ja tinc ganes de veure la joieria i la ciutat amb els meus propis ulls!

I’m very happy because this pieces from my collections Aton, Nut and Geb are going to Germany, more particularly to a Jewellery Shop at Aachen, a walled city where Charlemagne was crowned. Let’s see if next year I can go there, I want to see the jewellery store and the city with my own eyes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.