Little Thing Magazine

Quina agradable sorpresa ha estat avui obrir la porta i trobar-me la cartera amb un paquetet de Hong Kong. A dins hi anava aquesta fantàstica revista, Little Thing, on hi ha publicades algunes de les meves joies!!!! Moltíssimes gràcies, estic molt contenta i la revista és preciosa!

What a lovely surprise I had this morning when I opened the door and behind was the postman with a small package coming from Hong Kong. Inside was this amazing magazine, Little Thing, where some of my jewels have been published!!!! Thank you very much, I’m very happy and the magazine is so beautiful!

Una resposta a “Little Thing Magazine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.