Koetània

La Marta S. Blanco i el Daniel Bellido ens anuncien la propera obertura del seu estudi de joieria Koetània, al carrer Blai del Poble Sec. Una aposta forta per un barri emergent plè d’artesans i artistes que comença a visibilitzar-se en la ciutat. Felicitats!

Marta S. Blanco and Daniel Bellido announce us the opening of their jewellery studio Koetània, at Blai Street in Poble Sec. A strong commitment into a neighborhood full of emerging artists and artisans that began to be visible in the city. Congratulations!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.