Triian

Darrere el nom de Triian hi ha la Trisha Brookbank i en Brian Burkhardt, que es van unir per crear Triian: Modern Era Gems. Una col·lecció de peces fetes a mà, una a una, amb una tècnica especial amb resines que les fa úniques! M’encanta!

Triian is a jewelry company based in Miami, FL. Behind their name there are two sculptors, Trisha Brookbank & Brian Burkhardt, who joined their ideas and skills to create the Triian line: Modern Era Gems. They made an amazing collection of handmade pieces with a special technik with Poly Resins that make these jewels unique! Love it!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.