Joya Barcelona 2011

Un any més podreu gaudir de Joya Barcelona, aquest any amb una sel·lecció de joiers de tot el món i galeries, entre elles La Basílica Galeria amb algunes de les meves peces. No us ho perdeu del 15 al 17 de Setembre, que jo seré per allà!! ;-D

Once again you can enjoy Joya Barcelona, with an amazing selection of jewelers and galleries from worldwide, including La Basilica Galeria with some of my pieces. Don’t miss it from 15th to 17th September, I’ll be there!! ;-D

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.