Christine Fail

Avui he descobert les joies d’aquesta artista de Austin (Texas) que a més de tenir una botiga a Etsy de les seves joies, la podreu seguir al Facebook, al seu bloc i veure una bona sel·lecció d’artistes al seu espai on-line Schatzelein.

Today I discovered the jewels of this artist from Austin (Texas). She has her jewels at Etsy online store, but you can follow her on Facebook, blog and also visit her online site with other pieces of art called Schatzelein.

 

 

2 respostes a “Christine Fail

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.