Joanna Gollberg

Avui he descobert les joies d’aquesta joiera de Asheville (North Carolina) a través de seu Facebook, i he trobat les seves peces al·lucinants! Increïbles combinacions d’estructures geomètriques amb pedres naturals i en brut. M’encanta!!

Today I discovered the jewels of this jeweler from Asheville (North Carolina) through her Facebook page, and I found her pieces amazing! Incredible combination of geometric structures with natural and raw gemstones. I love it!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.