Erstwhile Jewelry Co.

Aquesta gent de Nova York estan especialitzats en joies antigues, de les èpoques Victoriana, Eduardiana, Art Nouveau, Egípcia i Art Decó. Realment trobo les joies increïbles i no em faria pas res portar un d’aquests anells de compromís, són com de princesa de conte de fades. Genial!

This people from New York are specialized in antique and vintage jewellery, from Victorian, Edwardian, Art Nouveau, Egyptian Revival, Art Deco era jewelry. I really find amazing their jewels and I wish I could wear one of these amazing diamong rings in one of my fingers, they’re like a fair tale princess rings. Gorgeous!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.