Pamela Love

Vaig descobrir la feina d’aquesta artista de Nova York just fa unes dies i trobo que té unes peces impressionants!! De formes molt suggerents i amb algun toc ètnic, les seves joies tenen una força i caràcter únics. M’encanta!

I discovered the work of this New York based artist just a few days ago and I found her pieces amazing!! Her pieces are very suggestive and with a touch of ethnicity that give them force and a very unique character. Love it!

 

Una resposta a “Pamela Love

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.