Esquerra Joiers

Des d’Esquerra Joiers ens han fet arribar l’enllaç de la seva nova web, un espai on trobareu des de la història familiar i de tradició dins de la joieria catalana fins a les últimes peces i exposicions a les que han participat. Les seves joies són exquisites, de formes geomètriques però amb una gran càrrega personal i una tècnica immillorable. Jo personalment sóc una admiradora de la seves joies, i és genial poder veure el seu recorregut i projectes on-line. Felicitats!

Esquerra Joiers sent us the link to their new website, a place where you can find the catalan family jeweller tradition history, and also their latest jewels and exhibitions. Their jewellery is exquisite, with geometric shapes but also with a superb technique and a strong personality. I’m a fan of their jewels, and it’s great to see their trajectory and projects online. Congratulations!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.