Todd Reed


En Todd Reed és un d’aquells joiers pioners. Va introduir els diamants en brut dins el món de la joieria contemporània, amb la idea de parlar sobre la geometria pura que trobem en la natura. Sóc una fan incondicional de la feina d’en Todd des de fa molt de temps, i sempre és bonic veure les noves feines d’aquest gran artista de Boulder (Colorado).

Todd Reed is one of those pioneer Jewelers. He introduced raw diamonds in contemporary jewels with the idea of talk about the pure geometry we can find in nature. I’m absolutely fan from Todd’s work since a long time ago, and it’s always nice to see new works from that greate Boulder (Colorado) based artist.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.