Nina Basharova

La Nina és joiera gràcies a un entorn familiar que la va inspirar des de petita, a casa eren actors, escriptors i pintors. Ara viu a Nova York, on té el seu propi taller per fer aquestes fantàstiques col·leccions, treballant amb unes pedres molt boniques!!

Nina became a Jeweler inspired by a creative environment since she was a child, her parent’s are actors, writers and painters. Now she’s living in New York, where she has her own workshop, developing this nice collections, working with nice gemstones!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.