Anne Maa Designs


Cada cop que visito la web de la Anne Maa el meu cor fa un salt al veure tantes pedres en brut i els seus potents dissenys minimal. L’Anne és una dissenyadora de moda i joiera dels Estats Units que estima les pedres i que sap com muntar-les bé!! Felicitats per una feina tan ben feta!

Everytime I go to Anne Maa’s website my heart makes a jump with that gorgeous raw stones and all that minimal but powerful designs. Anne is a fashion designer and jeweler from USA who loves gemstones and knows how to work with them! My congrats to her work!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.