Lindsey Mann

Lindsey Mann és un joiera de Winchester (UK) coneguda per ser una pionera en l’ús de la impressió per sublimació en el món de la joieria. Li encanta treballar amb colors, patrons i dissenyant utilitzant materials de tot tipus. Seria genial tenir una peça de la Lindsey, potser hauré de parlar amb l’Oriol sobre el meu pròxim regal de nadal! 😉

Lindsey Mann is a jeweler from Winchester (UK) known as a pioneer for using sublimation printing in jewelry. She loves the colors, patterns and designing pieces using both precious and non-precious materials. It would be nice to have one of Lindsey’s piece, maybe I should talk to Oriol for my next Christmas present! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.