Stefano Dimalta

Stefano Dimalta és un joier originari de Milà tot i que actualment té el seu estudi a Brooklyn. M’agrada l’estil de les seves joies, amb un toc ètnic i rústic, munta les pedres d’una manera molt personal. No us perdeu la seva web i la recent inagurada botiga on-line.

Stefano Dimalta is a jeweler from Milan but now he has his studio in Brooklyn. I like his jewellery style, with a touch of ethnic and rustic he set stones with a very personal way. Don’t miss his site and his new online store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.