La Basílica Galeria

La Basílica és una Galeria situada al Barri Gòtic de Barcelona, concretament al C. Sant Sever n.7, entre la Catedral i la Plaça de St. Felip Neri. La reconeixereu pel seu estil inconfundible, elegant i únic, i us rebrà la “Blanca” que asseguda a la porta dóna la benvinguda a tots aquells que hi entren. Al moment de traspassar la porta hom no pot evitar de fer un suspir, les parets antigues de maó vist de l’edifici, les vitrines de fusta restaurades per la mateixa galeria, les plates i quadres que penjen de les parets, i una taula plena de plantes i flors naturals, contrasta i crea màgia amb les joies i els bolsos de fusta que s’hi exposen. I just al mig, les escultures i instal·lacions de Piotr Rybaczek, fetes amb fulles i flors naturals i cristalls Swarovski, que t’hipnotitzen i et xiuxiuegen llegendes a cau d’orella. I si hom hi està una estoneta i observa al seu voltant veurà que no hi ha persona que no en quedi meravellada, alhora que podrà sentir els crits i exclamacions de les persones que des de fora estant, veuen el collaret de cuques de l’aparador.

La Basílica Galeria és sponsor de 18kt, si esteu interessats en esponsoritzar aquest espai, poseu-vos en contacte amb mi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.