Galit Barak

Fa uns dies ens va escriure la Galit per presentar la seva feina, treballa amb pedres naturals i perles i fa unes joies teixides molt boniques. No us perdeu la seva botiga Etsy, el seu Facebook, el seu Flickr o el seu bloc.

Some days ago wrote us Galit to show her works, she works with natural stones and pearls and she makes beautiful crochet jewellery. You can’t miss her online store at Etsy, her Facebook page, her Flickr or her blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.