Annette Ehinger
He descobert recentment la magnífica feina de l’Annette Ehinger. Aquesta artista alemanya crea uns dissenys molt delicats utilitzant pedres de colors tallades per ella mateixa, aprofitant les formes naturals de la peça en brut, i jugant amb les seves inclusions i les variacions de color. Cada peça és única i feta a mà. Ha estat un descobriment fantàstic, m’encanta la seva feina!

I’ve recently discovered the gorgeous work from Annette Ehinger. That german artist creates delicate and delicious designs with colored stones that she cuts, playing with the natural shapes of the stones and also with the inclusions and color variations. All the pieces are handmade and unique. It was a nice discover, love all her works!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.