Creart II

Avui és el meu Aniversari i m’han regalat un anell d’aquesta gent italiana. Tenen unes joies increïbles amb formes d’animals exòtics; tigres, panteres, girafes, serps…al·lucinant!! No us diré quina és la peça que jo tinc, però si que us diré que les podreu trobar a La Basílica Galeria!!! Apa, ja està dit! ;-D

Today is my Birthday and one of my presents has been a ring of this Italian people. They have amazing jewellery with exotic animals shapes; tigers, panthers, giraffes, snakes … gorgeous! I don’t tell you which piece I have, but I tell you that you can find them at La Basilica Galeria! Now, you know! ;-D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.